Uvjeti korištenja

Izjava o odricanju od odgovornosti

Ovo je osobni blog. Sve informacije, stajališta ili mišljenja koje se nalaze na njemu su isključivo informativnog karaktera, a temelje se na mojem dosadašnjem znanju i iskustvu. Sve napisano na ovom blogu su moja osobna mišljenja i nemaju nikakve veze s organizacijama, institucijama ili kompanijama s kojima bih mogla biti profesionalno povezana.

Također, naglašavam kako nisam profesionalka kada su u pitanju fotografija, kuhanje, kreiranje recepata i pisanje tekstova. Sav sadržaj na ovom blogu nastaje isključivo iz strasti i ljubavi prema navedenom.

Komentari

Komentari i mišljenja čitatelja u potpunosti su dobrodošli. Ipak, kao autorica bloga imam pravo moderirati komentare i brisati iste, ukoliko  je riječ o komentarima koji se mogu smatrati spamom, poticanju govora mržnje i nasilja ili komentarima koji su na bilo koji način potencijalno uvredljivi za pojedinca ili skupinu ljudi.

Tekstovi i fotografije

Sav sadržaj na ovoj web stranici, uključujući sve tekstove i fotografije, moje je vlasništvo. Navedeni sadržaj zabranjeno je preuzimati, kopirati ili na bilo koji drugi način koristiti bez moje prethodne suglasnosti. Svi recepti na ovom blogu su autorski, osim ako je drugačije navedeno.

Molim vas da mi se za sva pitanja i dodatne informacije obratite putem kontakt obrasca ili na e-mail adresu: [email protected]